Drinkflessen


Ontwerp je eigen fles
De flessen komen kaal aan, met een stickervel in de verpakking. Zo kunnen jij en je kind samen zijn/haar eigen fles ontwerpen! Maak hem dus helemaal naar je eigen wens.

De IZY kinder thermosflessen

Deze onwijs gave IZY kinderflessen zijn een must voor elk kind. De drinkflessen zijn van een dubbelwandige thermoslaag voorzien, waardoor al de drankjes 24 uur lang koud blijven. Dankzij het rietje kan je kind gemakkelijk uit de fles drinken, zonder te knoeien.


Drinkflessen, water voor iedereen

IZY BOTTLE

 

 Bij IZY Bottles gelooft men dat iedereen meer water zou moeten drinken. Water is super gezond voor je, geeft je ontzettend veel energie en is ook nog eens top voor je huid. 

En wij geloven dat om iedereen te bereiken we ook betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Dat is precies de reden dat wij er voor kiezen om een ontzettend uitgebreid assortiment tegen de beste prijs aan te bieden op de markt. 

In hun ogen, is dat de enige manier om iedereen meer water te laten drinken; namelijk op een duurzame manier, met een experience, en met top design. 

 

Duurzaam. Dat is de norm!

IZY Bottles zijn ontzettend duurzaam. Buiten dat de thermosflessen 100% CO2 neutraal zijn, doneren zij ook nog eens 1000x de inhoud van elke aankoop in schoon water aan projecten in derde wereldlanden. Voor een 500ML thermosfles wordt er dus 500L schoon water gedoneerd! U gaat dus ontzettend duurzame producten verkopen.